• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Ondanks de winter zin in een BBQ? BBQKampioen helpt!

Veel mensen vinden barbecueën echt iets voor de zomer. Bij de eerste zonnestralen wordt de BBQ massaal aangezet en zit iedereen lekker buiten te eten. Maar veel mensen vergeten dat een BBQ ook perfect is voor de winter! Gezellig om een vuurkorf met een sateetje in de hand, hartstikke gezellig! In deze blog vertellen wij jou hoe wij jou kunnen helpen bij een goed verzorgde BBQ.

Hoe wordt het een echte winter BBQ?

Een winter BBQ is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als een zomer BBQ. Er zijn mensen die liever binnen blijven wanneer het koud is. Los dit op door vuurkorven, terrasverwarmers en dekentjes. Dit zorgt ook meteen voor sfeer! Zorg ervoor dat het vlees ook past bij de winterse omgeving en kies bijvoorbeeld voor een rookworst in plaats van een gewone worst. Zo voer je het thema goed door! Heb je hier hulp bij nodig? Dan kan je ook kiezen voor een BBQ compleet verzorgd door BBQKampioen.

Een BBQ compleet verzorgd door ons!

Bij een winter BBQ komt meer kijken dan bij een zomerse BBQ. Daarom is het logisch als je hier wat hulp bij wilt. Daar zijn wij voor! Een BBQ verzorgd door ons kan je nog eens helemaal eigen maken door het zelf kiezen wat je wilt dat we voor je doen. WIj bieden bijvoorbeeld vleespakketten aan. Zo zorg je zelf voor de rest, maar hoef je niet meer na te denken over het samenstellen van het vlees. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan en zorgen voor een Braadmeester! Zo kan jij de volledige tijd je gasten entertainen en heb je een verzorgde BBQ aan huis!

Maak er een feestje van!

Een BBQ verzorgd laten worden door een ander, hoe fijn is dat? Maar daar stoppen wij niet, we kunnen er ook een feestje van maken voor jou! Hoe dan? Wij leveren ook een bar met barmannen en twee uur onbeperkt drinken. Eten, een drankje en samen rondom de vuurkorf zonder je druk te hoeven maken,wie wil dat niet?

Heb je interesse in een compleet verzorgde BBQ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze BBQ pakketten!

 

Download attached document

« Terug
© Developed by CommerceLab