• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Bekijk ook:

  • Buffet Kampioen
  • Gourmet Kampioen
  • Partyservice Versluis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Onbezorgd barbecueën? Huur een BBQ braadmeester in!

Bij BBQ Kampioen kunnen we je niet alleen alles vertellen over barbecueën, we komen het ook graag bij je doen! Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons een BBQ braadmeester kunt inhuren? Onderstaand meer over deze handige service. 

Wie staat er achter de barbecue?

Je krijgt een grote groep gasten op je party die je naast het gebruikelijke drankje ook een lekker hapje wilt aanbieden. Of misschien ga je wel trouwen en is het de mooiste dag van je leven. Een barbecue is dan een goede en smakelijke invulling voor een diner. Lekker met z’n allen gaan genieten van een keur aan vlees en visproducten en een scala aan salades, heerlijk!

Maar ja, wie gaat dat dan allemaal bereiden op de barbecue? Gaan onze gasten dat zelf doen? Of vragen we ome Henk die zo goed kan barbecueën? Kan wel, maar hij is natuurlijk ook te gast en staat dan weer in zijn mooie kleren achter de BBQ. Of toch maar zelf? Leuk voor de rest, maar dan ben jij weer de hele avond in touw terwijl je ook aandacht wilt geven aan je gasten of wil chillen met je vrienden. Kortom: eigenlijk wil je gewoon dat iemand het voor je doet!

Lekker (&) gemakkelijk: een braadmeester achter de BBQ

Het leuke is dat dit gewoon kan en de oplossing eigenlijk heel simpel is: huur een braadmeester in en laat deze kok al je vlees en visproducten voor je grillen. Een hij of zij, want er zijn natuurlijk ook vrouwen die kunnen grillen. Natuurlijk vinden wij mannen dat we daar zelf verreweg het beste in zijn, maar in ons team zitten ook vrouwen die hun mannetje staan achter de barbecue. Een overheerlijke maaltijd gegarandeerd.

De braadmeesters hebben een jarenlange ervaring opgebouwd en worden elk seizoen weer geüpdate met de nieuwste trends. Hierbij maken ze ook kennis met de producten die in de wintermaanden zijn ontwikkeld zodat ze goed beslagen ten ijs komen. Een BBQ braadmeester is dan ook meer dan iemand die alleen maar goed vlees of vis kan bereiden!

Wat doet een BBQ braadmeester?

Als je bij ons een braadmeester inhuurt zorgt deze voor de juiste bereiding van je producten zodat ze perfect op het bord van jou en je gasten terecht komen. Op de dag zelf komt hij op het afgesproken tijdstip met zijn koelwagen naar de locatie toe en start hij de voorbereiding. Zo bereidt hij alle beschikbare tafels voor en zorgt hij dat de gerechten zo de BBQ op kunnen. Overigens kunnen wij deze tafels ook verzorgen als je ze zelf niet hebt. Daar hoef jij je dus niet druk over te maken.

Wel is het zaak om op het afgesproken tijdstip startklaar te staan met je bord, want als het vlees goed is wordt het er niet beter op als het te lang op de barbecue moet blijven liggen. Aansluiten graag!! En laat je vooral ook adviseren, want onze braadmeesters vertellen graag over hun passie; vlees en vis grillen.Na afloop van je barbecue ruimt onze braadmeester alles voor je op en voert hij direct alles af. Je bent dan gelijk overal van verlost en kunt met een lekker gevulde buik los op je eigen feest met je vrienden of je collega’s. Feesten maar!

Een BBQ braadmeester reserveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een van onze braadmeesters reserveren? Lees dan meer over onze BBQ braadmeesters of neem vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer.

« Terug
© Developed by CommerceLab