• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Een heerlijke BBQ thuisbezorgd? Wij geven tips!

 

Barbecueën is een gezellige manier van eten, waarbij je echt even tijd voor elkaar maakt. Door te eten in etappes heb je tussendoor echt tijd voor elkaar en elkaars verhalen. Het enige ‘minpunt’ aan een BBQ is dat het veel regelwerk is. Je wilt het juiste vlees, van de juiste kwaliteit. Ook de salades en de sauzen moeten natuurlijk lekker en van goede kwaliteit zijn. In deze blog vertellen we jou hoe een barbecue thuisbezorgd krijgt. 

Het lekkerste BBQ vlees thuisbezorgd

Het belangrijkste onderdeel van een goede BBQ is het vlees. Dit maakt het ook meteen het lastigst. Hoeveel vlees heb je nodig? En wat voor vlees past het beste bij elkaar? Allemaal dingen om over na te denken. Maar dat hoeft niet. BBQKampioen biedt namelijk verschillende vleespakketten aan. Zo doen wij het zware werk en jij kan je bezighouden met de kleine dingen! Mist er iets in het pakket of wil je net een ander stukje vis of vlees? Geen probleem. Je kunt namelijk ook je eigen pakket samenstellen. Zo wordt jouw perfecte barbecue thuisbezorgd. 

Een volledige barbecue thuisbezorgd. 

Goed vlees is natuurlijk erg belangrijk tijdens een BBQ. Maar er komt meer bij kijken. Daarom kan je bij ons ook kiezen voor een volledige barbecue thuisbezorgd. We leveren namelijk niet alleen vlees. We hebben ook salades, saus en stokbrood met kruidenboter. Wij kunnen zelfs zorgen voor borden en bestek. Zo wordt niet alleen het BBQ vlees thuisbezorgd, maar ook de rest van de BBQ.

Een stapje extra voor jou

Nu heb je alles in huis voor de perfecte BBQ. De voorbereidingen zijn gedaan en de BBQ kan beginnen. Maar het hoeft hier niet te stoppen! BBQKampioen staat namelijk ook voor je klaar tijdens de BBQ. Hoe dan? Je kan ervoor kiezen om één van onze braadmeesters in te huren. Deze braadmeester bakt voor jou het perfecte stukje vlees, terwijl jij gezellig met jouw gasten bijkletst. 

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen doen? Neem contact met ons op en we kijken samen naar een passende oplossing.

Download attached document

« Terug
© Developed by CommerceLab