• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Zo organiseer je in 30 minuten een onvergetelijk bedrijfsfeest

Je zal de opdracht maar krijgen: “Organiseer jij ‘even’ het bedrijfsfeest?” Een behoorlijke uitdaging en niet iets wat je zomaar tussendoor doet. Je moet aan heel veel dingen denken, en veel wikken en wegen. Maar wist je dat het ook in 30 minuten kan? Echt waar.

Bedrijfsfeest organiseren

Er zijn zóveel factoren waar je op moet letten als je een bedrijfsfeest gaat organiseren. Het eerste waar je over moet nadenken is het doel van het feest. Is het een jaarlijks terugkerend feest, net voor de vakantie? Is het de (her)opening van het bedrijf? Of wordt het een complete dag met een teambuildingskarakter. Belangrijk om te weten, want elk bedrijfsfeest vraagt om zijn eigen invulling.

Volgende vraag: wat wil je gaan doen op je bedrijfsfeest? Een specifieke activiteit, of is het alleen maar een gezellig samenzijn, zonder actief programma. Misschien wel een BBQ? Wat je ook organiseert of regelt aan activiteiten, houd er rekening mee dat je het nooit iedereen naar de zin kunt maken.

Oké, dan heb je een helder beeld van hoe je het bedrijfsfeest wilt gaan invullen. Dan komt de vraag: op welke locatie ga je het personeelsfeest organiseren? Kan dit op het bedrijf of moet je naar een externe locatie uitwijken? En wat voor gevolgen heeft dit dan voor extra kosten, zoals transport, parkeren, enz. Is de externe locatie wel goed bereikbaar?

Maar wat je ook organiseert als bedrijfsfeest, alles staat of valt met je budget. Een weekend naar Frankrijk op een kasteel en een paar dagen naar Disneyland Parijs is voor maar een paar bedrijven weggelegd. Ga eerst na wie er allemaal mee gaan. Worden partners bijvoorbeeld ook uitgenodigd, want dat betekent gelijk dat je bedrag per persoon behoorlijk naar beneden gaat.

Checklist: bedrijfsfeest organiseren

Je ziet het, er komt heel wat bij kijken om een bedrijfsfeest te organiseren. Hoe ga je dat allemaal doen naast je eigen werkzaamheden? Wij hebben een praktische checklist voor je waarmee je in 30 minuten een onvergetelijk bedrijfsfeest kunt organiseren:

1. Bepaal de reden van je bedrijfsfeest: wat is de aanleiding?
2. Bepaal het doel van je bedrijfsfeest: wat wil je bereiken (teambuilding, gezellig samenzijn, succes vieren)?
3. Aantal personen: worden partners ook uitgenodigd? Leveranciers, andere partners?
4. Verzorging: wat gaan we eten en drinken?
5. Locatie: waar gaan we het organiseren?
6. Budget: hoeveel mag het alles bij elkaar kosten?
7 Partner: met wie ga je samenwerken (zoveel mogelijk bij één leverancier)?

Extra tip: zelf doen of uitbesteden?

Wie heeft het niet ontzettend druk op het werk en wil je het liefst in nóg minder tijd je bedrijfsfeest organiseren? Stel jezelf dan de vraag of je alles wel zelf moet regelen, inkopen, bestellen en maken. Of kies je ervoor om samen te werken met een professional en besteed je het volledig uit.

Wist je dat het vaak nog goedkoper is om uit te besteden dan dat je alles zelf gaat doen? Dat zou je niet verwachten, maar vaak kunnen zij je een mooie prijs omdat je alles bij één partij uitbesteedt. En (niet geheel onbelangrijk) je gaat ook niet teveel overhouden aan het einde van het personeelsfeest. Een professional weet namelijk exact in te schatten wat je nodig hebt om een zorgeloos bedrijfsfeest te organiseren. Ze denken aan de laatste details en nemen je enorm veel werk uit handen.

Voor een echte professional maakt het ook niet uit waar je je bedrijfsfeest wilt organiseren. Zij komen op je bedrijf, in het park, op het strand of in de tuin van de directeur. En nemen indien nodig ook een tent mee, tafels, stoelen, muziekinstallatie, DJ en alles wat nog meer nodig is om er een onvergetelijk bedrijfsfeest van te maken.

Zorgeloos genieten met een BBQ op je personeelsfeest

Is een barbecue ‘the way to go’ voor jouw personeelsfeest? Kies dan voor een partner die met je meedenkt en ervoor zorgt dat je zelf ook kunt genieten samen met je collega’s. Een barbecue is niet alleen voor de zomer. Ook in de winter, of frisse lentezon kun je heerlijk genieten van een BBQ. Plaats een tent, heaters, vuurkorven, schenk glühwein en met een jas aan maak je er ook met wat kouder weer een gezellig feest van.

BBQkampioen staat voor een zorgeloos feest. Ons doel is dat je zonder al teveel moeite een perfect feest kunt organiseren waarbij jezelf niet de hele dag in de stress zit of alles wel goed geregeld is. Heb je wel voldoende, is alles op tijd? Wij regelen alles; zelfs de kok achter de BBQ zodat je collega’s dat niet zelf hoeven te doen en volop kunnen genieten. En uiteraard mag jij achteraf de complimenten van je collega’s en directeur in ontvangst nemen, omdat alles perfect geregeld is. Wij zorgen ervoor dat we dan op de achtergrond blijven om alles spik-en-span weer achter te laten.

 

Vraag een offerte aan voor jouw onvergetelijke bedrijfsfeest > 

« Terug
© Developed by CommerceLab