• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQkampioen viert Dag van de Slager

Van 21 tot en met 23 april vindt voor de vierde keer de Dag van de Slager plaats. Een dag waarin de ambachtelijke slagerij centraal staat en de (lokale) slagers in het zonnetje worden gezet. Een dag waar ook wij als vleesliefhebbers graag even bij stil staan.

De plaatselijke slager in het zonnetje

Als je voor de keus staat en je hebt er budget voor koop je het liefst je verse producten bij de vakman. Dat kan de ambachtelijke bakker, de groenteboer en natuurlijk de ambachtelijke slager zijn. Ik ga hier niet verkondigen dat ze in de supermarkt geen goed vlees verkopen, het tegendeel is zeker waar. Er zijn zeker slagers die het niet beter doen dan de gemiddelde supermarkt. Waar we het wel over gaan hebben? De ambachtelijke slager!

Want het zijn de ambachtelijke slagers die centraal staan tijdens de Dag van de Slager die van 21 tot en met 23 april wordt georganiseerd. Op deze dag organiseren ambachtelijke slagers allerlei activiteiten zoals een open huis, workshops, demonstraties enz.

De BBQkampioen als ambachtelijke slager

De nieuwe gehaktlolly van de bbqkampioen

Het is dan ook zeker de moeite waard om een ambachtelijke slager te bezoeken. Ook BBQKampioen, als slager van huis uit, gaat daar natuurlijk wat mee doen. Als je bij ons op 21, 22 of 23 april een barbecue bestelling plaatst via onze webshop, krijg je van ons namelijk een GRATIS gehaktlolly voor iedere gast. Een heerlijke traktatie die wij in onze eigen worstmakerij hebben ontwikkeld.

Zelf hebben wij 18 jaar een ambachtelijke slagerij gedraaid voordat we definitief hebben gekozen voor de catering. Iets dat inmiddels ook alweer 8 jaar geleden is. We hebben toen nog 4 jaar onze slagerij naast de BBQkampioen gevoerd, waarna we een definitieve keuze hebben gemaakt. De ervaring als slager nemen we mooi mee de catering in aangezien we een groot gedeelte van de producten zelf maken. Vooral in de winter zijn we volop bezig met productontwikkeling.

Kwaliteit in vlees centraal

Ambachtelijk bereid vlees dat met liefde is gemaakt is dan ook een verwennerij voor de zintuigen en heel wat smaakvoller dan een stuk vlees dat je uit een doos haalt. Een ambachtelijke slager selecteert met zorg zijn grondstoffen, werkt in een uiterst hygiënische ruimte en zorgt ervoor dat de koelketen niet wordt onderbroken.

Echte slagers zijn dan ook prijswinnaars die kwaliteit leveren. Veel slagers, jammer genoeg niet alle, doen mee aan jaarlijkse productkeuringen. Sommige zijn aangesloten bij een organisatie zoals de Gildeslager. Deze organisatie controleert de aangesloten slagerijen en keurt een aantal van hun producten. Iets dat natuurlijk nog wel eens een soort competitie oproept, want wie wil nu niet de beste zijn?

Komt u weleens bij zo’n slager, kijk of vraag er gewoon eens naar. Doet uw slager niet mee kunt u zich afvragen of uw slager wel die ambachtelijke slager is die hij zegt te zijn…

Prijswinnende barbecuegerechten

De BBQkampioen heeft in het verleden(2003, 2005 en 2007) een aantal keren meegedaan met wedstrijden die door de Dutch Barbecue Association werden georganiseerd. Daar zijn wij toen ook meermaals onderscheiden voor onze producten. In 2003 werd onze gevulde zalmsteak zelfs verkozen tot mooiste barbecueproduct van 2003, een prestatie waar we nog steeds trots op zijn! Helaas is er na 2007 geen wedstrijd meer geweest, maar onze focus op ambachtelijke kwaliteit is er nog altijd.

Benieuwd hoe dat smaakt? Bestel dan eens een van onze barbecuepakketten en ervaar het zelf. Smaakvol genieten gegarandeerd!

« Terug
© Developed by CommerceLab