• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQkampioen vertelt over barbecue catering (en waar je op moet letten om de juiste te kiezen)

Catering is een veelomvattend woord waar elke cateraar ook nog zijn eigen invulling aan geeft. Als je kijkt op Wikipedia dan zie je de volgende uitleg: maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden. Een ruim begrip dus. En dat maakt het ook lastig om de juiste BBQ cateraar te vinden voor jouw bedrijfsfeest.

BBQ cateraar

 

Ben je op zoek naar catering voor je (bedrijfs)feest, dan kom je heel wat aanbieders tegen. De één heeft een nog mooiere website dan de ander, maar daar gaat het helemaal niet om. Wat juist wel belangrijk is:

- Vervult de cateraar je wensen?
- Wordt er goed naar je geluisterd?
- Krijg je wat je wilt?

Verschillende soorten cateraars

Er is een keur aan aanbieders, van hele grote (en vooral dure) cateraars tot veel lokale partijen die een prima feest kunnen organiseren voor een betaalbare prijs. Tegenwoordig biedt ook elke zichzelf respecterende slager wel een vorm van catering aan. Over het algemeen is hij wel specialist in het verzorgen van een lekker stukje vlees, maar heeft hij te weinig verstand van aankleding en drank.

Een cateraar heeft vaak het beste overzicht om een totaal feest te organiseren. Ben je specifiek op zoek naar een BBQ cateraar, dan is het goed om te weten dat je voor die tak van sport ook specialisten op de markt hebt; niet iedere cateraar kan namelijk ook een perfect verzorgde BBQ organiseren. Zeker niet als je zoveel mogelijk ontzorgd wilt worden. Een BBQ cateraar heeft hier de juiste ervaring in, weet wat er in de basis nodig is, wat er gedronken wordt en hoeveel. Kortom, het is dé specialist om een zorgeloze BBQ party voor jou te organiseren.

Zo kies je de juiste BBQ cateraar

Wil je écht zorgeloos genieten van je (bedrijfs)feest, kies dan voor een partij die alles voor je uit handen neemt. Waar moet je nog meer opletten?

1. Hoeveel ervaring heeft de BBQ cateraar?
2. Waar ligt de expertise van de cateraar? Heeft hij verstand van lekker vlees, vis en vega?
3. Hoe divers en compleet is het assortiment?
4. Weet je vooraf precies waar je aan toe bent? Met andere woorden, geen verrassingen meer achteraf?
5. Word je van A tot Z ontzorgd? Van offerte tot afwas?

barbecue catering


BBQkampioen, specialist voor je barbecue catering

Laten we de checklist erbij pakken voor BBQkampioen.

Ruime ervaring:
Als BBQkampioen organiseren we meer dan duizend feesten per jaar, waarbij de vraag en wens van de klant centraal staat. Aanvoelen van wat er nodig is, dat is onze specialiteit.

Expertise voor vlees, vis en vega:
Wij zijn slagers van huis uit, hebben verstand van lekker vlees, maar bieden ook een scala aan vis en vegetarische producten aan voor op de BBQ.

Compleet en divers assortiment:
Variatie aanbieden op de BBQ vinden we een must. Zo hebben je gasten ook wat te kiezen en dat hoeft dan niet persé weer veel meer te kosten. Met wat slimmigheid besparen we zo vaak heel wat van het beschikbare budget en kunnen we ook nog een lekker toetje of ijsje aanbieden voor na de BBQ.

Aanbod voor elk budget:
We kunnen uitstekend werken met het vooraf gedeelde budget, en dat een BBQ niet duur hoeft te zijn, bewijzen we elke week.

Volledig ontzorgd:
Naast de barbecue catering, regelen wij alles voor je één moeite door, zoals een tent en alles wat je aan meubilair nog meer nodig hebt. Vaak heb je niet veel meer nodig dan statafels, want zoveel ruimte hebben wij niet nodig: een paar meter voor de bar en BBQ is al voldoende. Wel graag uit de zon, want als wij komen is het eigenlijk altijd mooi weer. Ook altijd fijn: alles is gelijk opgeruimd en we nemen de afwas weer mee naar huis.

Offerte aanvragen?

Eenvoudig een offerte aanvragen is een handigheidje op onze website. Met een paar muisklikken hebben we genoeg informatie om een mooie en vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden.

Vraag offerte aan > 

« Terug
© Developed by CommerceLab