• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Leerlingen bij Versluis/BBQkampioen

Leerlingen bezoeken Partyservice Versluis

Datum: 23 juni 2014

Tweedejaarsleerlingen van de opleiding Partymanager zijn op 19 juni op bezoek geweest bij Partyservice Versluis; de bbq-kampioen in Nederhemert. Op uitnodiging van de ouders van één van de leerlingen bracht de klas het bedrijf een bezoek. 

De dag startte met een gepassioneerd verhaal van de eigenaar, waarbij alle aspecten van de partycatering aan bod kwamen. Opvallend waren de marketingconcepten van het bedrijf en de manier waarop hij zijn bedrijf promoot. Tegenwoordig is het namelijk belangrijk dat je promotie maakt door de klanten iets te laten beleven. 

Na de introductie kregen de leerlingen een rondleiding en hadden daarna een goed beeld van het hele productieproces; van de binnenkomst van een offerte in het digitaal systeem tot het laden van de bus. Ook hier werd wederom duidelijk dat alles met een bepaalde visie wordt opgezet binnen het bedrijf en dat goed over de verschillende onderdelen wordt nagedacht. 

Na de rondleiding was het tijd voor het buffet en de bbq. Het vlees, de salades, de sauzen en het brood smaakte goed en zorgde voor een gezellige afsluiting van de leerzame dag.

« Terug
© Developed by CommerceLab