• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

De man achter de BBQkampioen

De man achter de BBQkampioen

“Van je hobby je werk maken”, een veelgehoorde kreet maar ó zo toepasbaar op deze ondernemer. Dat is niet zo zonder slag of stoot gegaan. Hard werken om je droom te verwezenlijken; mensen gelukkig en tevreden maken met je produkt. Na ruim 30 jaar in diverse slagerijen werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 18 jaar als zelfstandig ondernemer, slager. Heb ik de slagerij verkocht en verder gegaan in een gloednieuw catering bedrijf.  Waar we vooral in de zomer vol gas moeten geven.

Hoe is het begonnen?

Toen we een slagerij hadden zijn we al begonnen met barbecue aan te bieden, dat is door de jaren heen verder gegroeid en heeft er toe geleid dat we rond 2005 dit zijn gaan aanbieden onder de naam Party Service Versluis. In 2009 zijn we gestart met de BBQkampioen, we wilden een goedkoper alternatief brengen met dezelfde kwaliteit als bij de Party Service maar dan met wat minder service elementen erin. Na 3 jaar was het zo druk met de catering geworden dat we zijn gesopt met de slagerij en verder zijn gegaan in een  gloednieuw catering bedrijf in Nederhemert.

Wat doe je zoal?

Het mooiste van ons vak is bij de klanten thuis of op het werk de gasten verwennen. Lekkere producten, die je op diezelfde dag hebt geproduceerd gaan bereiden op de BBQ.   Verder is het bezorgen van de bestellingen een hele leuke klus. De hele dag op pad met je gekoelde bus en de orders bezorgen. Maar ook de dagen dat ik weer volop bezig ben in het vlees zijn heel leuk. Je bent en blijft toch slager, van een stuk vlees mooie en lekkere producten maken voor op de BBQ of het buffet zijn elke keer weer een uitdaging. Ik heb nu gewoon een hele wisselende baan.

Wat wil je bereiken?

Ik heb niet als doelstelling de grootste van Nederland te worden. Ik vind tevreden klanten verreweg het belangrijkste. Kwaliteit bieden en verwachtingen uit laten komen en als er dan groei komt is dat leuk maar niet het belangrijkste. De beste willen zijn, dat is mijn uitdaging. En met 3 kampioenschappen hebben we dat wel bewezen.

« Terug
© Developed by CommerceLab