• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Bekijk ook:

  • Buffet Kampioen
  • Gourmet Kampioen
  • Partyservice Versluis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Broodje hamburger voor linkshandigen

Dan is het bijna April en ja wat doe je dan, gewoon een oude Hollandse traditie gebruiken. Verzin een 1 april grap werd er in ons team geroepen. 

Tja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben ruim 10 jaar geleden, toen we nog een ambachtelijke slagerij hadden ook al eens een grap uitgehaald. Toen was de aktie; bij besteding van €10,- ontvangt u een handige keukenmixer. Wij een dikke 250 garders ingepakt er voorzien van een pakkende rijm. Daar werd toen gretig gebruik van gemaakt. Wat was het druk op die dag zeg. Overwegend positieve geluiden van de klanten gehad, op één na natuurlijk. Er is altijd iemand teleurgesteld. Is het de teleurstelling in het kado of is het omdat men zich gepakt voelde?

Het idee was er redelijk snel, zoals de meeste en beste ideeën zomaar opeens op je netvlies staan. We gaan een broodje hamburger ontwikkelen die speciaal voor linkshandigen is. Dat was het idee. Hamburgers liggen er genoeg. De lokale bakker uit Aalst wilde natuurlijk wel meedoen met de grap.

De pers werkte ook mee en Facebook is dan ook een gewillige partner.

Op 1 april, vol verwachting bouwen we alles op, weer is gelukkig goed. Tent naar buiten, BBQ klaar zetten en om 11.45 uur de eerste hamburgers maar eens op de BBQ gelegd.En ja hoor daar komen de eerste mensen op de oproep in de kranten af. Er zijn er zelfs 2 linkshandige zusjes bij, andere broertjes en zusjes zitten thuis aan het brood, die er écht van genieten. Iets; speciaal voor linkshandigen ontworpen .Als ze dat thuis hadden geweten!!! Ook de opmerking van een vrouw; zo die heb op! en inderdaad zonder te knoeien. Het werkt écht.  Ja op dat moment weet je dat de grap geslaagd is, ik ben benieuwd of ze er nu achter is dat er geen verschil is.

Na een kleine 40 hamburgers is het gedaan. Aktie geslaagd. Iedereen die het heeft aangedurft om langs te komen heeft kunnen genieten van een broodje hamburger. Linkshandig of niet, maakte ook op 1 april niet uit. Als je het broodje maar met je linkse hand ging opeten.

Opvallend is wel, dat er meer linkshandige op zijn afgekomen dan rechtshandigen.

« Terug
© Developed by CommerceLab