• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Bestellen en betalen

Dit is dé website om een BBQ bestellen. Wilt u een compleet verzorgde BBQ dan bent u bij de BBQkampioen op het juiste adres. Een geheel verzorgde BBQ aan huis, voor een scherpe prijs bestelt u eenvoudig online bij de BBQkampioen. U heeft de keuze uit verschillende pakketten en voor iedereen hebben wij een smakelijk pakket beschikbaar. Wij hebben een ruime keuze aan complete BBQpakketten. Deze bestaat uit de BBQ schotel ,salades, brood, roomkruidenboter, sauzen, porseleinen borden, RVS bestek, opscheplepels, servetten en de BBQ inclusief gas.

BBQ bestellen is simpel bij de BBQkampioen

 

Gaat u een BBQ bestellen let dan op dat u dit wel 2 dagen voor aanvang van het feest doet. Wij adviseren om, zodra u de datum weet van uw feest, de barbecue te bestellen, dan reserveren wij alvast de benodigde barbecue's voor u. U kunt altijd uw bestelling nog aanpassen tot 2 dagen voor de leverdatum. Wilt u echter morgen of overmorgen al gaan barbecueën? En u kunt niet meer via ons bestelsysteem de barbecuepakketten bestellen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u dan waarschijnlijk nog helpen met een last minute barbecue. Wilt u een braadmeester op uw party? Of gebruik maken van ons onbeperkt drinken pakket? Dan is het wel verstandig om dit een aantal weken voor aanvang van uw party te reserveren. Onze braadmeesters zijn gewild en hebben allen een interne opleiding genoten. We zetten niet zomaar iemand bij u achter de BBQ op uw feest.

Onbeperkt drinken is vooraf weten wat u kwijt bent.

Nee, wij gaan voor een zorgeloze barbecue dan moet ook de braadmeester in het plaatje passen. Al onze braadmeesters/koks komen op het door u bepaalde tijdstip, pakken uit en helpen u met de buffetopstelling. In samenspraak met u kunt u aangeven of u alles in een redelijk tempo aan uw gasten wilt presenteren of dat onze braadmeester rustig aan moet doen. U betaald dus u bepaalt. Na afloop van uw party ruimt onze braadmeester alles weer op en bent u gelijk verlost van alle vieze borden. Want zoals u weet, wij doen de afwas.

De BBQkampioen heeft ook een pakket met vleesproducten die volledig in onze eigen keuken zijn ontwikkeld en daar dagelijks vers voor u worden geproduceerd..

U besteld met één klik op de muis, een complete bbq bij u thuis.

 


Dessert- en ijsbuffetWist u dat u naast een barbecue bestellen ook een dessert- of ijsbuffet kunt bestellen bij de BBQkampioen? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dessertproducten, denk aan; verse fruitsalade, dessertbuffet, bavarois toetjes, het ijsjesfeest en zelfs een compleet ijsbuffet behoort tot de mogelijkheden.

Bij ons krijgt u wat u bestelt, bestel hier