• Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd!!
 • Ook swing grill

 

 

 

 • Alles vuil retour
 • Gegarandeerd verse producten
 • Gekoeld vervoer

 

 

 • Altijd bereikbaar op  0418-677374
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
 • Partyservice Versluis
 • Buffet Kampioen
 • Gourmet Kampioen
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gegarandeerd verse producten
 • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
 • Alles vuil retour
 • Gratis bezorgd!!

BBQ dessert bestellen

Wilt u uw party afsluiten met een lekker bbq dessert gerecht of zelfs een compleet dessert- of ijsbuffet? Dan hebben wij een ruime keuze voor u. Gewoon een keer genieten mag, toch?
Ons dessertbuffet is al bij veel gasten in de smaak gevallen. Lekker genieten van al die zoete verrassingen.
Weet u dat wij ook een compleet ijsjesfeest voor u kunnen verzorgen, u kunt zelf uw eigen ijsje scheppen. Een geheid succes, vooral bij kinderen.

Dessert Buffet
Dessertbuffet

Een uitgebreide schaal vol met; bavarois amuses, soesjes, mini tompouce, aardbeien spies, ananas spies, bavarois tulband, bonbons, mini cake en eclairs.

Bekijk de foto >>
€ 3,98
per persoon
IJskampioen ijsbuffet compleet
IJsbuffet compleet
 • 3 soorten ijs waaronder;
 • Vanille ijs
 • Aardbeienijs
 • Chocolade of Pistache ijs
 • Verder zit er in dit pakket; fruitcocktail, kersen, dipset om uw ijsje verder aan te kleden, bord en ijslepel. Wij leveren het ijsbuffet in een koelcontainer, echter bij afleveren dient u het buffet wel in een diepvries te plaatsen.
Bekijk de foto >>
€ 4,75
per persoon
Mondvermaakjes dessert
Mondvermaakjes dessert
Bekijk de foto >>
€ 3,50
per persoon
Fruitspies
Fruitspies ca. 85 gram
Spies met zomerfruit, Cantaloupe meloen, ananas, galia meloen, ananas, druif en watermeloen
Bekijk de foto >>
€ 1,85
per stuk
Fruitsalade de luxe
Fruitsalade
Salade met o.a. Galia meloen, ananas, kiwi, druiven, Cantaloupe meloen en aardbei
Bekijk de foto >>
€ 7,50
per bak
IJskampioen's IJsjesfeest 60 personen
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 60 personen

Schep uw eigen ijsje. U huurt bij ons een portable ijsschepvitrine met daarbij 2 x 5 liter roomijs, 75 oubliehoorntjes of 75 bekertjes met lepeltjes, zo kunt u zelf 75 ijsjes scheppen.U mag zelf de tweede smaak van het roomijs bepalen, standaard zit er 5 liter vanilleroomijs bij.

Bekijk de foto >>
€ 75,00
per pakket
IJSKAMPIOEN's IJsjesfeest 90 personen
IJSKAMPIOENS IJsjesfeest 90 personen

Schep uw eigen ijsje. U huurt bij ons een portable ijsschepvitrine met daarbij 2 x 5 liter roomijs, 100 oubliehoorntjes of 100 bekertjes met lepeltjes, zo kunt u zelf 75 ijsjes scheppen.U mag zelf de tweede en de derde smaak van het roomijs bepalen, standaard zit er 5 liter vanilleroomijs bij.

Bekijk de foto >>
€ 100,00
per pakket
IJsprinses, 2.5 ltr vanille roomijs
IJsprinses 2,5 ltr vanille roomijs

De eye catcher op uw ijsbuffet. Andere smaken is ook mogelijk.

Bekijk de foto >>
€ 13,98
per stuk
Tulband bavaroisse chipolata
Tulband bavaroisse chipolata
Bekijk de foto >>
€ 5,98
per stuk
Tulband bavaroisse aardbei
Tulband bavaroisse aardbei
Bekijk de foto >>
€ 5,98
per stuk
Slagroom spuitbus 750 cl
Slagroom spuitbus 750 cl
Bekijk de foto >>
€ 9,98
per stuk

Een dessert complementeerd je maaltijd, dat weet iedereen. En dat zoiets nou ook nog eens lekker is, weet ook iedereen. Maar ja, hoeveel en wat haal je in huis, je koelkast zit al zo vol. Nou daar heeft de BBQkampioen natuurlijk ook over nagedacht. Een lekker dessert na een BBQ is gewoon lekker. Wij hebben dan ook een aantal dessert mogelijkheden voor u op de kaart gezet. Makkelijk, snel en eenvoudig te bestellen. Alles wordt, zoals u gewend bent, gekoeld bij u aan huis geleverd. U hoeft dan werkelijk waar nergens meer voor te zorgen. Uw gasten zullen versteld staan.

Vergeet niet te genieten van een dessert.

Omdat onze produktontwikkelaar een echte bourgondiër is kunt u wel nagaan dat u van ons dessert ook wel wat mag verwachten. We hebben naast de gebruikelijke bavaroissetoetjes ook een compleet bavaroissebuffet, een ijsbuffet en als klapper een dessertbuffet. Dat is een schaal vol met bonbons, toetjes, soesjes, fruitspiesjes, cake, enz. Gewoon lekker genieten is ons advies. Vooral ons ijsbuffet is een echte topper, wie wilt er nu niet een lekker bordje met 3-4 verschillende ijssoorten? Met de bijgeleverde dip maak je je ijsje helemaal af en maak je er een waar feestje van. Een bbq dessert past er altijd nog wel bij. Vooral in de ijsbuffetten hebben wij ons gespecialiseerd, standaard leveren we 3 tot 4 soorten ijs uit, dit is afhankelijk van het aantal gasten dat u heeft, maar u kunt bij ons ook uw speciale wens opgeven. Zie je liever pistache dan chocolade ijs, dan geeft u dat aan en wij zorgen ervoor. Wilt u een taart in een specifiecke vorm hebben, bijvoorbleed als Abraham, vraag het en wij regelen het voor u.

Een BBQdessert past er altijd nog wel bij.

Het gemak van een dessert bestellen en regelen hebben we tot onze standaard gemaakt. We willen u zo veel mogelijk ontzorgen, daarvoor kiest u ook de BBQkampioen. U wilt niet zelf nog naar de winkel toe om nog van alles en nog wat te gaan kopen en in te slaan. Nee, de BBQkampioen wilt het u zo makkkelijk mogelijk maken. Bent u met een flinke groep dan kan ons IJsjesfeest wel iets voor u zijn. Als dessert een lekker geschept handijsje is natuurlijk niet te versmaden. Je huurt ons ijsjesfeest en gaat lekker er zelf mee aan de slag, voor iedereen een lekker ijsje wat ook nog eens betaalbaar is. Ijsjes scheppen is vooral bij kinderen een gewilde bezigheid. Je verrast ze helemaal als ze zoveel ijsjes mogen scheppen als ze willen en als ze op kunnen. Onbeperkt ijsjes eten welk kind wilt dit nou niet?

 De spikkels kun je er ook nog apart bij bestellen zo wordt een ijsje eten ook een geweldig feest.

Neem als dessert een lekker ijsje.